Referenties

Brigitte Kelders - Mede-eigenaar - CFO at Steenhuis Elektrotechniek B.V.

Ivon heeft ons begeleid bij onze VCA** en ISO-9001 certificering. Zij heeft veel kennis omtrent Kwaliteit-, Arbo- en Milieuzaken. Voor ons nieuwe traject, de certificering voor de CO2-prestatieladder, hebben we haar ook weer ingeschakeld. Ivon is een fijn persoon om mee samen te werken, lekker no-nonsense.


Roy Diks - Eigenaar Diks Process Support

Vanuit Diks Process Support wordt Ivon nu al een tijd ingezet als adviseur. Open, eerlijk en een expert in haar vak! Oftewel erg blij met onze samenwerking!


Ronald Aarts - KAM-Coördinator Rions Riooltechniek en Asbestsanering & Milieutechniek

Heb Ivon leren kennen op mijn eerste functie als KAM-Coördinator bij Rions BV. Zij heeft me de kneepjes geleerd, en is nog altijd erg nauw betrokken bij onze organisatie als externe adviseur. Ivon beheerst alle facetten van audits. Adviseert en ondersteunt. Ivon is een zeer gewaardeerde kracht, ik heb ontzettend veel geleerd van haar.


Wil Bakermans - Directeur Bakermans services

Ik heb jarenlang samengewerkt met Ivon. Zij heeft veel kennis van Kwaliteit-, Arbo- en Milieuzaken (KAM) en is zeer gedreven in wat ze doet. Niets laat ze aan het toeval over: alles is altijd tot in de puntjes geregeld. Dus als je iemand zoekt om je te adviseren over of ondersteunen bij KAM-zaken, dan ben je bij Ivon aan het juiste adres!


Frank Egelmeers - Actief in de brede bouw- & vastgoedsector bij Heezen Bedrijven
'
Als Ivon iets aanpakt, dan weet je zeker dat alles tot in de puntjes is bekeken en zeer zorgvuldig wordt afgehandeld!'


Peter van Bebber - Vestigingsdirecteur bij Rüttchen Automotive

"Binnen EMA Automobielgroep was Ivon, naast coördinator kwaliteit, Arbo en milieu, ook mijn aftersales assistente. Ik heb haar leren kennen als een zeer loyale collega die een hoog kwaliteitsniveau nastreeft. Het bewaken van de ISO processen over de 5 vestigingen was haar verantwoordelijkheid en de jaarlijkse ISO audits werden altijd succesvol afgerond. Eén van haar sterke punten is het organiseren van activiteiten en de coördinatie daarvan. Ik heb de samenwerking met Ivon als zeer prettig ervaren en haar zelfstandigheid en inzicht hebben absoluut een bijdrage gehad op het rendement van de aftersales afdelingen."


Jan Kiggen - Finance

"In de jaren dat ik met Ivon heb samengewerkt heb ik haar leren kennen als een zeer fijne en oprechte collega. Ze was altijd zeer betrokken en ze verstaat haar vak. Integriteit staat bij haar hoog in het vaandel. Haar organisatorisch talent is groot en ze kan uitstekend procesmatig en analytisch denken. Kortom: een collega en medewerker waar je van op aan kunt!"


Huub Bogman - P&O Adviseur

"In de jaren die ik bij EMA gewerkt heb als servicemanager heb ik Ivon leren kennen als een bijzonder grondig en erg goed georganiseerd persoon. Overzicht behouden en orde scheppen in chaos waren enkele van haar sterke punten. Begrip voor de stress van een servicemanager en ondersteunen daar waar mogelijk heb ik altijd zeer bij haar gewaardeerd. Verder als collega echt een hele goede waar je echt op kon rekenen."


Lysiane van Riemsdijk - Administrateur bij Bouwmarkt Groenen

"Ruim 10 jaar heb ik met Ivon gewerkt bij EMA Autobedrijven B.V. Ik heb haar leren kennen als een open en collegiale medewerkster met veel kennis van zaken op het gebied van Arbo en kwaliteit. Ze heeft oog voor het halen van doelstellingen en het bewaken van termijnen."


Wilfried van der Vorst - Aftersales Manager bij Loven Beheer Groep

"Ik heb Ivon leren kennen bij EMA Automobielgroep, waar ik vele jaren met haar plezierig heb samengewerkt. Ze verzorgde het gehele ISO en ARBO gebeuren, en nog veel meer zaken op aftersales gebied. Ivon heeft een half woord nodig om te begrijpen wat er van haar wordt verlangd. Super collega met oneindig veel kwaliteiten. Nodig haar uit voor een gesprek en ervaar haar enthousiasme!"


Dick de Willigen - Automotive Professional

"Ik heb ongeveer 10 jaar met Ivon gewerkt. In die tijd heb ik haar leren kennen als een betrouwbare collega, die goed georganiseerd en gestructureerd werkt en een goed overzicht en inzicht in de diverse bedrijfsprocessen heeft. Zij is collegiaal en doortastend in de omgang, is bestuurslid van de personeelsvereniging en de OR geweest. Kortom: een prima collega, waarvan je er graag meer zou hebben."