Even voorstellen

 

Hallo, welkom op de website van AdviZorg!

 

Mijn naam is Ivon van der Pasch (47) en ik ben ruim 25 jaar werkzaam in het bedrijfsleven en heb al veel facetten van de bedrijfsvoering doorlopen. In de afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan over organiseren, coördineren en plannen, waardoor ik breed inzetbaar ben.

 

Naast mijn parttime baan als KAM-coördinator heb ik AdviZorg opgericht. Ik vind het altijd een uitdaging om te zorgen voor orde en structuur en daardoor rust en ruimte. Met AdviZorg hoop ik dit voor veel organisaties en particulieren te kunnen realiseren.

 

De laatste 20 jaar houd ik me met name bezig met kwaliteit, Arbo en milieu zaken. Als KAM-coördinator heb ik te maken met alle gelederen binnen het bedrijf, van de werkvloer tot directie, en deze veelzijdigheid spreekt me zeer aan. Ik maak gemakkelijk contact met mensen en stel hen op hun gemak. Ik kan goed onder druk werken en houd altijd het overzicht. Belangrijk vind ik het om met iedereen een goed contact te hebben en open en direct te communiceren: alleen samen kom je tot het optimale resultaat!

 

Kennis
Naast een brede algemene kennis heb ik interesse in vele zaken en ben nieuwsgierig en gedreven in het me eigen maken van nieuwe kennis en vaardigheden. Ik vind het dan ook heel leuk om via cursussen, opleidingen of trainingen nieuwe dingen te ontdekken en te leren.

 

Karakter
Van nature ben ik erg nauwkeurig en kritisch naar mezelf (en anderen) toe. Een negatieve instelling en slechte zin zijn mij vreemd. Eigenwijs ben ik wel, maar ook erg voor rede vatbaar en goed in staat prioriteiten te stellen en ze op te volgen. Veranderingen liggen me goed en ik bekijk alles van de positieve kant.

 

Vrijetijdsbesteding

Ik ben vrijwilligster en natuurgids bij IVN (Vereniging voor natuur- en milieueducatie) Best en vaak in de natuur rondom Best te vinden. Verder probeer ik een paar keer per week te gaan sporten. 

 

LinkedIn Ivon van der Pasch - klik hier