Particulieren

 

Professional Organizer
Een Professional Organizer is specialist in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord en begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. AdviZorg levert deze diensten op het gebied van Professional Organizer zowel voor particulieren als organisaties.

AdviZorg gebruikt gedegen methoden en deskundigheid om uw leven makkelijker te maken en te verbeteren. Door middel van maatwerk en het aanleren van organisatievaardigheden, help ik u grip te krijgen op spullen, (digitale) administratie, tijd, taken en financiën. De inhoud van de diensten van een Professional Organizer kan grofweg in drie onderdelen verdeeld worden: het organiseren van spullen, administratie en tijd.


Doel
De werkzaamheden zijn erop gericht om blijvende veranderingen te bewerkstelligen ten aanzien van gedragspatronen die het leven onnodig bemoeilijken. Zodat effectief, ontspannen en met meer plezier kan worden geleefd. De structuur die en het overzicht dat AdviZorg aanbiedt, fungeren in de regel niet als doel maar als middel om een hogere kwaliteit van leven te kunnen bereiken.


Resultaten
De resultaten die bereikt kunnen worden zijn concreet, zoals een opgeruimd huis en/of administratie zonder stapels papier. Het belangrijkste is echter, dat de kwaliteit van leven toeneemt en dat u overzicht en controle ervaart. U krijgt meer rust en balans en bent minder tijd kwijt aan zoeken.

Resultaten die door de inzet van een Professional Organizer kunnen worden bewerkstelligd: 

·         Betere organisatie van spullen, (digitale) administratie, financiën of het huishouden 

·         Meer rust; zowel in het hoofd als in de agenda en in de huishoudelijke taken zelf 

·         Tijdwinst door effectievere gewoontes 

·         Verlagen van stress en voorkomen van lichamelijke klachten hierdoor 

Ook het opruimen van huizen en administraties na overlijden behoort tot de mogelijkheden. Het verlies van een dierbare is een emotionele aangelegenheid. Er moet in korte tijd veel geregeld worden en vaak is het opruimen van de inboedel een (te) grote opgave. Ik kan u bij dit proces begeleiden of het geheel voor u uitvoeren.

Profiteer van de jarenlange ervaring van AdviZorg op het gebied van organiseren en structureren.
Neem vandaag nog contact op en kijk wat ik voor u kan betekenen.

* Bron: Beroepsomschrijving Professional Organizer, opgesteld door de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers